TOLLERILEIRI 6.-8.6.2014 HIMOKSELLA

Paljon lisäinfoa (mm. putiikkia koskevat päivitykset) ilmestyy käytännön syistä myös pelkästään Tollerileirin Facebook-sivulle,
joten saadaksesi tuoreimmat uutiset etunenässä, muistathan osallistua tapahtumaan myös
Facebook-sivullamme :)

Päivitykset:
3.6.2014: Aikataulut
28.5.2014: Maastokartat ja koulutusryhmät, Aikataulut
27.5.2014: Näytteenotto leirillä
25.5.2014: Leirialueen opaskartat
23.4.2014: Koulutustilanne
11.4.2014: Leirituotteet


Ensi kesänä vietetään perinteistä Tollerileiriä perinteisissä merkeissä Himoksella. Ohjelma ja koulutukset ovat aikalailla samoilla teemoilla, kuin muutamana viime vuonna. Tiedoksenne, että ensi vuonna 2015 on suunnitelmissa viettää yhdistyksen 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi hieman erilainen leiri!

Leirin lajivalikoimassa on ensi kesänä tokon puolella: penturyhmä alle 1-vuotiaille, tokoa arjessa ryhmä sekä pidemmälle edenneille tokoa tosissaan -ryhmä. Tuttuja lajeja aiemmilta leireiltä ovat myös taippari, nome, WT, PK-haku ja -jäki, etsijäkoirakoulutus, rallytoko, vesipelastus ja viime vuoden tapaan myös koirafrisbeeryhmä. Uutuuksiakin löytyy eli Karlssonin Sannan vetämä nome-klinikka sekä leiritoimikunnan vetämä niin sanottu höntsäryhmä! Agilitya ei tänä vuonna ole leirillä, mutta agilitytoimikunta suunnittelee järjestävänsä agilityyn tutustumista myöhemmin syksyllä koirakoille, jotka eivät ole ennen lajia harrastaneet.

Tottelevaisuuskoulutukset, rallytoko, vesipelastus, koirafrisbee, nome-klinikka ja höntsäily järjestetään majoituksen lähettyvillä muiden koulutusten jakautuessa ympäri Himoksen maastoja aina huippua myöten. Perjantaina ohjelmassa on saapuminen paikalle klo 16 alkaen. Illan mittaan voi mennä kuuntelemaan eri lajien luentoja. Luennot on tarkoitettu ensisijaisesti lajiin ilmoittautuneille, mutta jos tilaa on, muutkin saavat osallistua. Lauantaiaamuna alkavat itse koulutukset, välillä käydään keittolounaalla ja iltapäivällä jatketaan koulutuksia. Iltaohjelmaa viritellään lauantaina. Illan kuviot ovat vielä kaavailun alla, mutta totutusti istutaan leirinuotiolla, pidetään arvontaa, vähän kisaillaan ja saatetaan jotain muutakin yhdessä touhuilla!

Leiriä varten olemme viime vuosien tapaan rakentaneet oman leirisivuston, joihin ilmestyy linkki www.tollerit.fi sivustolle. Pyrimme kokoamaan sinne mahdollisimman paljon informaatiota leirin aikatauluista ja koulutuksista kevään aikana. Erillistä leirikirjettä emme tänäkään vuonna lähetä, vaan jokaisen leiriläisen vastuulle jää pitää itsensä ajan tasalla näiden nettisivujen kautta. Edellisvuosien tapaan olemme perustaneet leiriä varten myös Facebookin tapahtumasivun, jossa myös tiedotetaan leiriin liittyvistä asioista.

Suora linkki leirille ilmoittautumiseen.

Terveisin,

Leiripäällikkönne A.-P. Saarela ja leiritoimikunta
Yhteydenotot: 0400-431 589 arkisin klo 18-20 tai mieluiten sähköpostitse ap.saarela@gmail.com


WANTED ARPAJAISPALKINTOJA

Tollerileirillä järjestetään tänäkin kesänä suositut arpajaiset ja arpajaispalkintojen kerääminen on jo alkanut! Jos sinulla on tiedossa hyviä arpajaispalkintoja jotka haluat luovuttaa arpajaisiin yhdistyksemme hyväksi, otathan yhteyttä: A-P:hen: ap.saarela@gmail.com

Voit myös tuoda palkinnot mukanasi suoraan leirille, kaikki palkinnot otetaan iloiten vastaan. :)


Sivujen toteutus & päivitykset: Katja Stoltzenberg