TOLLERILEIRI 10.-12.6.2016 HIMOKSELLA

Paljon lisäinfoa (mm. putiikkia koskevat päivitykset) ilmestyy myös pelkästään Tollerileirin Facebook-sivulle, joten saadaksesi tuoreimmat uutiset etunenässä, muistathan osallistua tapahtumaan myös Facebook-sivullamme :) Muista tilata myös leirituotteet!

WANTED: Arpajaispalkintoja!
Tollerileirillä järjestetään tänäkin kesänä suositut arpajaiset ja arpajaispalkintojen kerääminen on käynnissä! Jos sinulla on tiedossa hyviä arpajaispalkintoja jotka haluat luovuttaa arpajaisiin yhdistyksemme hyväksi, otathan yhteyttä Minnaan: minna.kal@gmail.com

Voit myös tuoda palkinnot mukanasi suoraan leirille, kaikki palkinnot otetaan iloiten vastaan. :)

Päivitykset:

12.6.2016: Leirin palautelomake
7.6.2016: Leirialueen kartat lisätty
6.6.2016: Muistathan Tollerileirin terveyskyselykampanjan,
            Päivitetty ohjeita leireilijöille, Aikataulut, Yhä
               toivotaan myös arpajaispalkintoja :)

4.6.2016: Aikataulut julkaistu!, Ohjeita leireilijöille
25.5.2016: uutiset
12.5.2016: Muuttunut yhteystieto koirafrisbeelle koulutukset-sivulla
11.5.2016: Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta leirituotteita voi yhä tilata :)
27.4.2016: Leirimuki lisätty
26.4.2016: Majoitus, koulutukset
21.4.2016: Leirituotteet nyt tilattavissa!, uutiset
18.4.2016: Ilmoittautuminen avattu!
16.3.2016: Leirisivusto avattu ja leirin odotus voi alkaa! Uutiset

Ensi kesänä vietetään jälleen Tollerileiriä perinteisissä merkeissä Himoksella. Tolleri-leirin ohjelma koostuu luennoista, koulutuksista ja yhdessä olosta aiempien vuosien tapaan.

Leirin lajivalikoimassa ovat ensi kesänä Nome-puolelta Nou-ryhmät, Nome-perushallinta sekä Nome/WT. Tokossa on tänä vuonna tarjolla pentu-ryhmä sekä ryhmät aloitteleville ja kisaaville koirakoille. Tuttuun tapaan mukana ovat myös Rallytoko, Koirafrisbee, sekä Vepe! Lisäksi PK-puolelta on tutustumiskoulutus PK-lajeihin ja mukana on myös eri lajeihin tutustuva uusi Tollerista on moneksi-ryhmä. Tollaus on myös viime vuoden tapaan mukana leirillä Tutustu tollaukseen-teemalla!

Tottelevaisuuskoulutukset, rallytoko, vesipelastus ja koirafrisbee järjestetään majoituksen lähettyvillä muiden koulutusten jakautuessa ympäri Himoksen maastoja aina huippua myöten. Varauduthan että saatat tarvita autoa päästäksesi koulutusmaastoihin.

Perjantaina ohjelmassa on saapuminen paikalle klo 16 alkaen. Illan aikana on muutamia lajiluentoja, joita voi mennä kuuntelemaan. Luennot on tarkoitettu kuitenkin ensisijaisesti lajiin ilmoittautuneille, mutta jos tilaa on, muutkin saavat osallistua.

MEJÄ-koulutusta emme tänä vuonna saaneet mukaan koulutustarjontaan, mutta.. Perjantai-illalle on tarjolla jäljestyksestä kiinnostuneille MEJÄ-luento klo 18.00 Koulun luentotilassa, jossa käydään läpi koemuodon perusteita, vinkkejä koiran kouluttamiseen verijäljelle ja miten valmistautua MEJÄ-kokeeseen. MEJÄ on hyvin noutajille sopiva treenimuoto, jossa koira pääsee käyttämään hajuaistiaan verijäljen seuraamiseen ja ohjaaja punnitsemaan luottamustaan koiran kykyihin. Luennolla MEJÄn saloihin meidät vievät Antti Koski ja Janne Vuorinen. (Luennolle ilmoittaudutaan muun ilmoittautumisen yhteydessä ja se on maksuton)

Lauantaiaamuna alkavat koulutukset. Välissä käydään keittolounaalla ravitsemassa itseämme ja tankkaamassa koiria ja iltapäivällä jatketaan koulutuksia. Iltaohjelmaa on tarjolla taas lauantaina. Illan kuviot ovat vielä suunnittelun alla, mutta tutulla konseptilla mennään, eli istutaan leirinuotiolla, kisaillaan, pidetään arvontaa ja saatetaan jotain muuta vielä yhdessä touhuilla!

Leirisivustolle pyrimme kokoamaan mahdollisimman paljon informaatiota koulutuksista ja aikatauluista kevään aikana. Erillistä leirikirjettä emme aio tänäkään vuonna lähettää, vaan jokaisen leiriläisen vastuulle jää pitää itsensä ajan tasalla näiden Leirisivujen kautta. Olemme jälleen perustaneet leiriä varten myös Facebookin tapahtumasivun, josta löytyy myös tietoa leiriin liittyvistä asioista.

Terveisin,
Leiripäällikkönne Minna Kallio ja leiritoimikunta
Yhteydenotot: Minna Kallio, arkisin p. 040 591 6422 klo 18-20 tai mieluiten sähköpostitse minna.kal@gmail.com

WANTED: ARPAJAISPALKINTOJA

Tollerileirillä järjestetään tänäkin kesänä suositut arpajaiset ja arpajaispalkintojen kerääminen on jo alkanut! Jos sinulla on tiedossa hyviä arpajaispalkintoja jotka haluat luovuttaa arpajaisiin yhdistyksemme hyväksi, otathan yhteyttä Minnaan: minna.kal@gmail.com

Voit myös tuoda palkinnot mukanasi suoraan leirille, kaikki palkinnot otetaan iloiten vastaan. :)

Leirisivustoa koskevat asiat: Katja Stoltzenberg, katjast@gmail.com